- «River City Girls» er utrolig sjarmerende og morsomt

Utvikler WayForward sin hyllest til «River City Ransom» er knallbra. Her er ukas Rad Crew-podcast.

24. oktober 2019 11:29

(PressFire.no): Det gamle NES-spillet «River City Ransom» har fått en ny oppfølger i form av «River City Girls», et spill som både er en fantastisk hyllest til originalen men som også er et kjempeartig spill som står på egne ben. Vi snakker om det i ukas episode.

Som vanlig med et WayForward-spill er det en enorm detaljrikdom i sprites og animasjoner, og hele greia bare oser av sjarm og humor. Det er nok den beste beat-em-up-en siden «Scott Pilgrim»-spillet fra ti år tilbake, laget av samme folka.

Pluss i ukas episode: Yngvil har vært på EGX-messa i London og har testa «Doom Eternal», men også fått se eksklusiv presentasjon av etterlengtede «Cyberpunk 2077». Hør showet for å finne ut hva hun syntes om de tingene, og få noen restauranttips fra London i samme slengen! 

I nyhetene prater vi blant annet om det at Riot plutselig annonserte en haug med spill, inklusive et kortspill ala «Hearthstone». Vi lurer på om det er tilfeldig at det skjer like før Blizzcon? 

Siden allehelgensaften nærmer seg har vi også en Topp 5-liste over spill i sjangeren «kosmisk skrekk». Dette er sjangeren som ble oppfunnet av forfatteren H.P. Lovecraft, hvor mennesker som regel konfronteres med avsløringer på kosmisk skala som er så grufulle at det går på psyken løs. Dere husker vel «Eternal Darkness»?

I tillegg blir Ida Joynt med oss litt på showet for å dele sine tanker om remaken av PS1-klassikeren «MediEvil». Er Sir Daniel Fortesque sitt eventyr verdt å spille i 2019, eller burde det forblitt begravet? 

Kos dere med showet, så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3