(Rad Crew): MMO-er, MMORPG-er eller hva du ønsker å kalle dem, er spill som naturligvis er avhengige av vedlikehold, dekning av serverkostnader og ikke minst: en viss mengde spillere som kan holde dem i live. Denne uka snakker vi om MMO-ene som ikke lenger er aktive, men som likevel satte spor og var minneverdige spill i sjangeren

Selv om det kom flere populære MMO-er før Blizzard kom på banen, er det nok suksessen til «World of Warcraft» som fikk veldig mange utgivere til å sette i gang sine egne MMO-prosjekter. Noen av disse er fremdeles aktive, men veldig mange har blitt lagt ned og er tatt av internett for alltid - med mindre du kan finne en privatdrevet server. 

Vi kommer blant annet innom både «WildStar» og «The Matrix Online» , og flere andre MMO-er som kanskje fortjente en bedre skjebne - eller som tiden rett og slett bare gikk fra.

Ida snakker også litt om sine erfaringer den siste uka med å tråle gjennom flere Gamecube-spill etter at hun tørket støv av den søte lille terningformede konsollen, og det leder oss til en diskusjon om noen av konsollens beste titler. 

Pluss: I nyhetene tar vi for oss SupMatto som ble oppsøkt av advokater etter å ha lekket info om «Borderlands 3», samt konsollgigantenes felles innsats mot de etter hvert så upopulære «loot boksene«. Og Wal-Mart fjerner referanser til voldelige spill i butikkene sine, som er kanskje det dummeste tiltaket mot masseskytinger noensinne.

Snakkes neste uke! 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Half-Life: Alyx

«Half-Life»-serien er tilbake i storform i det beste og største VR-spillet hittil!

Les mer