(Rad Crew): MMO-er, MMORPG-er eller hva du ønsker å kalle dem, er spill som naturligvis er avhengige av vedlikehold, dekning av serverkostnader og ikke minst: en viss mengde spillere som kan holde dem i live. Denne uka snakker vi om MMO-ene som ikke lenger er aktive, men som likevel satte spor og var minneverdige spill i sjangeren

Selv om det kom flere populære MMO-er før Blizzard kom på banen, er det nok suksessen til «World of Warcraft» som fikk veldig mange utgivere til å sette i gang sine egne MMO-prosjekter. Noen av disse er fremdeles aktive, men veldig mange har blitt lagt ned og er tatt av internett for alltid - med mindre du kan finne en privatdrevet server. 

Vi kommer blant annet innom både «WildStar» og «The Matrix Online» , og flere andre MMO-er som kanskje fortjente en bedre skjebne - eller som tiden rett og slett bare gikk fra.

Ida snakker også litt om sine erfaringer den siste uka med å tråle gjennom flere Gamecube-spill etter at hun tørket støv av den søte lille terningformede konsollen, og det leder oss til en diskusjon om noen av konsollens beste titler. 

Pluss: I nyhetene tar vi for oss SupMatto som ble oppsøkt av advokater etter å ha lekket info om «Borderlands 3», samt konsollgigantenes felles innsats mot de etter hvert så upopulære «loot boksene«. Og Wal-Mart fjerner referanser til voldelige spill i butikkene sine, som er kanskje det dummeste tiltaket mot masseskytinger noensinne.

Snakkes neste uke! 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer