- Sykt vanedannende

«Forager» er farlige greier! Her er ukas Rad Crew.

23. mai 2019 14:55

(PressFire.no): En slags alkymisk blanding av «Zelda», «Minecraft» og «Stardew Valley» var det som skulle til for å hekte vår egen Are permanent og gjøre ham ute av stand til å følge opp andre hverdagsoppgaver. Vi er heldige hvis vi hører fra ham igjen.

Spøk til side, Are snakker om spillet i ukas episode og forklarer hva som gjøre det så sykt vanedannende. 

Pluss: Inger Lise spiller «Life is Strange 2» og er en smule mer positiv enn Yngvil var forrige uke. Jeg på min side har bare brukt all min tid på mine «Warhammer 40k»-miniatyrer, men jeg kommer sterkt tilbake med digital gaming neste uke.

Sony og Microsoft samarbeider? Vi lot oss inspirere av denne nyheten til å lage en liste over de merkeligste crossoverne i gaming. Visste du for eksempel at «Earthworm Jim» og «Battle Arena Toshinden» har krysset veier? Det var nytt for oss! 

I nyhetene snakker vi om dramaet (det angivelige) bak kulissene med noen av studioene som lager «Call of Duty» nå som serien virker til å være i sine siste år. Og Epic Games sin krig mot Steam fortsetter, så hvorfor virker det som Steam sover i timen?  

Snakkes i neste ukes episode!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3