(Rad Crew): Det mest innbringende folkefinansierte spillet noensinne, «Star Citizen» er i sitt syvende år med utvikling. Dette i seg selv er ikke unormalt. Men spillet har fremdeles ikke blitt vist frem i noe som ligner på ferdig tilstand, og folk venter i spenning på tegn til noe mer enn de ganske små, spillbare modulene som har blitt gitt ut hittil.

Vi diskuterer og spekulerer litt om spillet i ukas episode av Rad Crew. Det er unektelig noen varsellamper som lyser for vår del, og flere medier har omtalt den angivelige kaotiske utviklingen spillet har gått gjennom, og muligens fremdeles gjennomgår. Bare tiden vil vise! 

Pluss: Yngvil har spilt spillet «Heaven's Vault», et spennende eventyrspill hvor du får trent lingvist-ferdighetene dine, og episode 3 av «Life is Strange 2», et spill som ikke virker som det tenner fansen like mye som forgjengeren. 

Apropos ingenting som foregår i Norge akkurat nå: Vi snakker også om de verste kongelige spillfigurene noensinne. Enten de er onde eller bare inkompetente, så måtte de med på denne lista. Du husker kanskje at kongen av kosmos i «Katamari Damacy» ødela hele universet i fylla? Det blir ikke stort verre.

E3-rykter har også så smått begynt å svirre, og vi hører fra våre spioner at «Gears of War 5» muligens kan være på vei. Pluss: RIP Starbreeze? Det hadde vært ganske trist, men det virker ikke som det går så bra med studioet i Sverige.

Og til slutt: Yngvil spiller et JRPG, og et «Final Fantasy» attpåtil? Hør episoden for å finne ut hvilket, og hva hun synes om det så langt!  

Snakkes neste uke, folkens!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Donkey Kong»-juksemakeren varsler søksmål mot Guinness Rekordbok

Har lagt ut et gigantisk dokument for å bevise sin uskyld, men møter sterk motstand.

Les mer

- Langt fra en definitiv versjon av «Final Fantasy VIII»

Merkelige feil og mangler holder den nye versjonen tilbake. Her er ukas Rad Crew-podcast.

Les mer