Podcast: Hva gjør «Mortal Kombat 11» til det beste i serien?

Ukas episode av Rad Crew tar for seg NetherRealm sitt nyeste spill.

2. mai 2019 10:11

(PressFire.no): NetherRealm har toppet seg selv med «Mortal Kombat 11» og vi snakker om hva som gjør spillet så bra i nyeste episode av Rad Crew. Ikke bare er det det beste i «Mortal Kombat»-serien men også et av de beste slåssespillene jeg har spilt.

Likevel har spillet en stor mangel, og det er måten du låser opp kostymer og lignende på. Utvikleren har lovet at det skal bedres, så vi får se.  

Pluss: «Final Fantasy XII» er ute på Switch, og vi benytter anledningen til å snakke om kule rollespillsystemer i ukas Topp 5-liste, fra «River City Ransom» på NES til «The Witcher 3» på moderne maskiner.

I nyhetene snakker vi også om «Persona 5»-nyhetene, både «Persona 5 Royal» og «Persona 5 Scramble», hvor sistnevnte kanskje har skuffet mange som håpet på en full port av spillet til Nintendo Switch, når det i realiteten er et spill i «Dynasty Warriors»-stilen til Koei Tecmo.

Vi kommer også innom Tim Sweeney sine uttalelser om Epic og Valve sine spillbutikker, og fremtiden til «Apex Legends» nå som Respawn bremser ned utviklingen litt for å ta bedre vare på helsa til sine ansatte.

Vegar på sin side er forøvrig den første i redaksjonen til å runde «Sekiro: Shadows Die Twice» og deler sin hemmelighet med oss amatører. 

Og hva med «Sonic»-traileren? Vi hater den faktisk ikke. Helt til slutt får vi noen artige telefoner inn på telefonsvareren vår. Du vil ikke tro hvem som ringer inn!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3