(Rad Crew): Nyheten om at de to første «Warcraft»-spillene var mulig å plukke opp fra GOG forrige uke, gjorde at vi benytta sjansen til å sjekke dem ut på nytt. Spesielt «Warcraft 2» imponerer med hvor lett det fremdeles er å komme inn i, og hvor bra hele det universet fungerer selv i en såpass tidlig versjon. Spillet er 24 (!) år gammelt og det er jo helt bananas!

Vi diskuterer spillet i ukas episode av Rad Crew, og snakker om arven det har etterlatt seg med «Warcraft 3», som igjen fødte hele MOBA-sjangeren og verdens mest populære MMORPG. 

Vi fortsetter også å selvpine oss gjennom herlige, men farlige «Sekiro», diskuterer hva «Borderlands 3» kan ha å by på (foruten Randy Pitchford sine korttriks på livestream) og får opp blodtrykket til farlig nivå i «Tetris 99», det mest stressende spillet noensinne som vi likevel ikke klarer legge fra oss.

Ellers snakker vi også om Sega sin nye minikonsoll samt tredjepartsmaskinen Analogue Sega SG som kan spille Mega Drive og Master System-spill rett fra kassettene. Og da benytter vi også sjansen til å oppsummere noen av de beste Sega Mega Drive-eksklusive titlene som ble laget kun for den maskinen, og ikke har sin opprinnelse i arkadehallene som mange av spillene faktisk hadde.

Pluss: RIP «Driveclub», farvel Kaz Hirai, og velkommen til Valve sitt nye VR-headsett kalt «Index». Kommer «Half Life 3» til den? Snakkes i neste episode folkens!

 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer