(Rad Crew): Det er ikke det at Capcom som utgiver forsvant noen gang. De har alltid gitt ut spill. Så mista de kanskje litt synet av hva folk ville ha fra spillene deres, men de siste årene har de funnet tilbake toppformen og gjenvunnet det kvalitetsstempelet som navnet deres representerte så lenge.

«Devil May Cry 5» føyer seg inn i rekken av kvalitetstitler fra utgiveren siden 2017, og følger opp remaken av «Resident Evil 2» og fjorårets fantastiske «Monster Hunter World». Det er et forrykende actionspill som gir oss noe av det beste som den sjangeren har bydd på siden «Bayonetta 2».

Thomas Jørgensen blir også med for å snakke litt om «Far Cry New Dawn», et spill han faktisk snakker ganske varmt om. Og vi tar også en aldri så liten prat om UMD, Minidisc og andre utdødde Sony-formater. RIP!

Pluss: Det er ikke bare NSB som har fått seg upopulær makeover, og vi oppsummerer de fem verste spillkarakter-nydesignene i spillhistorien. Stakkar Bomberman.

Selvfølgelig blir det også nyheter, hvor det blant annet kom frem at streamingtjenesten «PS Now» endelig er tilgjengelig i Norge og vi ser litt på hvor mye du får for penga.

Snakkes i neste episode!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Half-Life: Alyx

«Half-Life»-serien er tilbake i storform i det beste og største VR-spillet hittil!

Les mer