(Rad Crew): Hva skjer egentlig? Gud bedre så lite spennende som har kommet ut av det som på papiret burde vært en av de beste underholdnings-dealene i spillhistorien.  Da EA kjøpte fikk enerett på å lage «Star Wars»-spill i flere år var det nok litt skepsis blant folk, men det var vel ingen som trodde det skulle bli så lite spennende som dette? Vi diskuterer i ukas podcast.

Ikke nok med at «Battlefront»-spillene etter vår mening har vært skuffende, men i tillegg har EA nå kansellert to kommende spill, inkludert et fra «Uncharted»-skaper Amy Hennig. Håpet er at Respawn sitt «Jedi Fallen Order» skal levere varene, men det har virkelig stått dårlig til de siste årene sammenlignet med hva som ble gjort i forrige tiår, eller på nittitallet. 

Men før vi kommer til nyhetene oppsummerer vi de fem beste spillene i «Resident Evil»-serien. Kan du gjette hva som kommer på nummer én? Vi gleder oss sykt til remaken av toeren som kommer til helga, forøvrig. Forvent full dekning av den neste uke! 

Pluss: Vi snakker «Ace Combat 7», et spill jeg holder på å teste til anmeldelse her på PressFire. Hør litt om inntrykkene mine så langt av et spill som virkelig fikk meg til å føle meg som Tom Cruise i «Top Gun». Velkommen tilbake etter 12 års pause, «Ace Combat»! 

Og til slutt, i serien «Kids react to» har 22 år gamle Vegard spilt klassikeren «Castlevania Symphony of the Night» og vi griller ham om spillet. 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

De norske utviklerne bak «Manual Samuel» har avslørt sitt neste snedige kroppsspill

I «Helheim Hassle» må du sette sammen hovedpersonen selv.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer