(Rad Crew): Jeg må ha bodd under en stein. En L-formet stein perfekt plassert oppå kroppen min. Jeg hadde faktisk ikke fått med meg at «Tetris Effect» var en ting før demoen dukket opp på PS4, og etter å ha spilt den kjøpte jeg spillet så raskt det var tilgjengelig.

«Tetris Effect» er en euforisk spillopplevelse lignende det vi så med «Pac-Man Championship Edition DX», som beviser at kjernegameplayet fungerer like godt 30 år senere, men legger frisk ny presentasjon og noen nye triks oppå den gamle formelen for å dra den inn i dette tiåret. 

Vi snakker om spillet i ukas episode, eller rettere sagt: Jeg maser på de andre om at de må se til helsike å få spilt det så fort som mulig. 

Vi kommer også innom «Spyro»-nyversjonen som Inger Lise har hoppet inn i med gusto. Kiler det bare i nostalginervene eller er spillet noe som funker for nye spillere også? 

Pluss: I ukas Topp 5 tar vi for oss spinoffs, det vil si spill som ikke direkte er oppfølgere, men som tar elementer fra hovedserien og gjør sin egen greie ut av det. Tenk «Final Fantasy Tactics». I lista tar vi for oss spinoffene som faktisk har endt opp med å bli enda større enn originalene!  

Og hvorfor ser «Detective Pikachu» så fordømt bra ut? Hvordan har vi gjort oss fortjent til dette, den ser jo bedre ut enn den har noe rett til å være. Uansett, her er ukas episode, nyt den så snakkes vi neste uke.

Jostein out!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer