(Rad Crew): «Dragon Quest XI» sender meg umiddelbart tilbake i sanne sinnstemning som da jeg spilte klassikere som «Final Fantasy VI» og «Chrono Trigger». Det er et old school spill som likevel ikke har noe unødvendig bagasje på lasset. Det er koseligste, nydeligste spillet jeg har spilt hittil i år.

Spillskaperne klarer på mirakuløst vis å gjenskape noe jeg trodde var umulig. Selv ikke «Bravely Default» klarte det. Men magien fra japanske rollespill fra de gode gamle traverne i Square Enix er jaggu tilbake. Sjekk ut ukas episode av Rad Crew for å høre hvorfor!

Pluss: Hør hvorfor en Stavanger-mann (37) brukte flere timer på et in-game casino i nevnte spill! 

Japan dominerer faktisk denne episoden fullstendig, for også «Soulcalibur VI» omtales, og det i veldig positiv ordelag. Vi har alle testa det, og vi er alle enige om at dette er gode saker etter en litt tam femmer. Are, Stian og meg selv tilbrakte lørdagen på sofaen og spilte utallige kamper, og kan konstatere at Voldo er like creepy som alltid. 

Siden det er Halloween-måned fremdeles tar vi i ukas Topp 5-liste for oss spillkarakterer som gjenoppstod fra de døde, ofte med den konsekvensen at de aldri helt ble seg selv igjen. Hvem snakker vi om? Hør episoden for å finne ut! 

I nyhetene ble det snakk om esport-juks, og er VR-fenomenet i ferd med å fisle ut? Hos Facebook, eierne av Oculus Rift, virker det som ting er litt usikkert om dagen! Vi får se om standalone-headset klarer å fange oppmerksomheten til folk der ute. Pluss: Sean Bean i «Hitman»??

Ha en god en!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer