(Rad Crew): Menneskets beste venn har vært en del av spillhistorien nesten siden starten, og i alle fall siden 8-bits æraen. I over 35 år har digitale hunder stått ved spillerens side for å hjelpe deg å ta knekken på fiender, hoppe høyere, og rett og slett være skikkelig gode bissevovser. 

Det er altså ukas Topp 5 som handler om de beste vennene en spiller kan ha, hvor vi oppsummerer spillhistoriens aller flinkeste hunder! 

Nå har vi vanlige dødelige også fått sjansen til å svinge oss i «Spider-Man» på PS4, og det er ganske kos! Spillet har mange likheter med «Arkham Asylum»-serien, men i våre øyne gjør det flere ting enda bedre enn den serien gjorde. Men så har det jo gått 9 år også, da. 

Pluss: «Divinity: Original Sin 2» er ute på konsoll. Duger det? CRPG-sjangeren har vanligvis ikke funket så godt på konsoll, men Larian Studios har gjort bra håndverk her. Endelig får noen av oss «konsollbønder» spilt et av fjorårets beste rollespill!

Til slutt: Vi sørger over den kommende døden til «Wildstar», et spill som føltes som det aldri klarte å få den oppmerksomheten det kanskje fortjente. Enda et MMO som tar kvelden. Dette pluss andre ting i ukas nyhetssegment!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer

- En stor teknisk bragd, men...

Vi sliter med å bli revet med av «Dreams» på PS4

Les mer