(Rad Crew): Girl power! «Uncharted: The Lost Legacy» byr på like mye spenning og action som sine forgjengere, på tross av at Nathan Drake er fraværende denne gangen.

Ida har spilt gjennom det som begynte som en DLC-pakke til fireren, men endte opp med å bli omtrent et like stort spill som de andre i serien. Hør hva hun syns om det i denne episoden av Rad Crew. 

Vi snakker også om «Hellblade», vikingspillet med en mental helse-twist. Det er nesten som et mer intimt og mindre «God of War», og har et veldig unikt og interessant narrativ. Spillet ble utviklet sammen med eksperter på mental helse og vitenskapsfolk på feltet, noe som gir det litt mer kredibilitet enn tidligere spill som har prøvd seg på det samme. Noen som husker «Eternal Darkness»?

Aleksander besøkte E-sportdagen og kommer med inntrykk fra den, men han har også benka seg ned med «Elite Dangerous» på PS4 og begynt sin drømmekarriere: lastebilsjåfør i verdensrommet! 

I nyhetene kommer vi ikke utenom det at «Mass Effect» tilsynelatende er død og begravd inntil videre, da Bioware har meldt om at det ikke kommer flere oppdateringer til «Andromeda». En kjip slutt på en engang mektig serie.

Lytterne bidro også med sine aller største bomkjøp i segmentet «ukens spørsmål» der vi hører fra spillhverdagen til alle folka som hører på showet! Beklageligvis er det av og til sånn at man kjøper spillkatta i sekken, og lytterne våre har plenty med historier!  

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer