(Rad Crew): Utvikleren Netherrealms har nærmest spesialisert seg i å lage svære, film-aktige historiemoduser i slåssespillene sine, og «Injustice 2» har kanskje den beste for sjangeren hittil. Hvis du er sugen på et spill fra DC-universet som omfavner galskapen som skjer når guder og halvguder banker livskiten ut av hverandre, så er dette midt i kryptonitten for deg.

Flerspillermodusen er også kul, og slåssesystemet føles gjennomtenkt og hardtslående, med flere taktiske muligheter som kan snu kamper som virker som de allerede var avgjort. Hør oss snakke om et av de beste DC-spillene noensinne i ukas episode! 

Det er Inger Lise sin tur til å late som hun er hverdagsobjekter i «Prey», og hun liker det veldig godt. Kanskje hun forblir ei lampe for alltid nå. 

I nyhetene følger vi opp de triste nyhetene fra IO Interactive som nå ser ut til å virkelig slite, men vi snakker om at du i det nye Sonic-spillet kan lage din egen hedgehog-karakter, noe som internett sannsynligvis vil sluke rått.

Ellers: Bungie har endelig vist frem «Destiny 2» og Stian gleder seg som en unge til å utforske nye deler av solsystemet og skyte flere romvesen i fjeset. Vi andre er litt mer måteholdne i våre forventinger denne episoden, men det blir nok moro!

Til slutt deler lytterne sine opplevelser med å bli skuffa av gamle favorittspill. Spill som de elska i sin tid, men når de prøvde dem igjen så var det langt fra det de husket at de var. 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer