(Rad Crew): Ho, ho, ho! Før vi kommer til kåringen av våre absolutte favorittspill fra 2016, tenkte vi det var på sin plass å diskutere de spillene som vi mener havnet litt i skyggen. De fortjener bedre!  Putt dem i julestrømpen. Bildet viser det briljante «Hyperlight Drifter», og det får selskap av fire andre spill i ukas Topp 5.

Nintendo sin presentasjon av Switch nærmer seg, og ny informasjon tyder på at maskinen er litt svakere enn mange håpet på. Vi diskuterer det i ukas nyhetssegment. 

Vår egen Jack Tenold har begitt seg ut på en reise med en splitter ny PS4 Pro og et eksemplar av «The Last of Us», og vi snakker også om «Batman: The Telltale Series» som nå er ferdig med sin første sesong. Telltale-formelen har for lengst begynt å flasse av i lakken, men det er ting med «Batman» vi virkelig likte.  

Nå tar vi en ukes pause, og er tilbake med en spesiell episode første uke i Januar der vi skal kåre Rad Crew sine favoritter fra 2016, men også lytternes favoritter som er blitt stemt frem i community-gruppa vår på Facebook!  God jul så lenge! 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer