(Rad Crew): Det var litt av en en ting som skjedde på onsdag, men Rad Crew-toget kjører videre. Og i ukas episode snakker vi om ganger der presidenter dukka opp i spill, enten i gjesteroller eller som spillbare karakterer. Hvor mange spill har egentlig Obama dukka opp i? Svaret er: Flere enn du tror.

PressFires egen Erik Fossum ble også med oss for å snakke om sine opplevelser med PS4 Pro og «The Last Guardian», to ting som garantert vil bli ettertraktede julegaver. Vil de leve opp til forventningene? 

Ubisoft-oppkjøp-thrilleren fortsetter i ukas nyheter, noe som ble litt overskygget av en tonn av Blizzcon-annonseringer. Vi ble spesielt ganske gira av «Diablo»-nyhetene, og diskuterer dem inngående i denne episoden.     

Og til slutt: «Call of Duty: Infinite Warfare» er en positiv overraskelse! Spesielt historiedelen føles som et ganske friskt pust, og ga oss mye å snakke om.

Nå kan dere forresten ringe oss! Vår Skype er «radcrew» og den kan du ringe døgnet rundt. Da når du vår telefonsvarer, og vi håper på enda flere innringere til neste ukes spørsmål, som er:

Har konsoll-eksklusiver en framtid?

 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer

- En stor teknisk bragd, men...

Vi sliter med å bli revet med av «Dreams» på PS4

Les mer