«Minikonsoller» er ikke en ny ting

Vi snakker om de beste og verste «slim»-konsollene i ukas Retro Crew

5. september 2016 10:23

(PressFire.no): I ukas episode av Retro Crew snakker vi om konsollene som ble lansert etter storebrødrene sine, i litt mer kompakt form. Du har sikkert hørt at PS4 blir utgitt i tynnere utgave (selv om Sony fremdeles ikke har anerkjent at den eksisterer) og det er som du sikkert vet langt fra den første konsollen som får den behandlingen.

Trenden begynte faktisk helt tilbake på 80-tallet med bl.a. flere versjoner av Atari 2600. Senere har det kommet kompakte versjoner av en hel rekke maskiner.

Disse miniversjonene har ikke alltid bydd på forbedringer. Noen av var mye billigere produsert med langt lavere byggekvalitet, og har til og med færre typer video og lyd-utganger. Andre har gått inn i historien som noen av de lekreste maskinene du kan ha under TVen din. 

Bli med oss på en over 30 år lang reise gjennom minikonsollenes domene. Har du noen favoritter? Sleng den inn i kommentarfeltet under!

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3