(Rad Crew): Ved publiseringstiden av denne episoden er vi midt i E3s siste dag. Vi her i Radcorp Towers har alltid likt å følge med på alle nyhetene, lekkasjene, spenningen og dramaet rundt E3, og årets messe var intet unntak. Her er to timer med E3-prat for that ass.

Kanskje den mest crazy greia som ble bekreftet på E3 i år, var at både Microsoft og Sony gjør alvor av truslene om å gå fra langvarige generasjoner av konsoller til en tilsynelatende mer iPhone-aktig gradvis oppgraderingsplan. Xbox Project Scorpio og PS4 Neo er begge slike maskiner, og kommer begge ut i nær fremtid. For å sitere Sarah Connor fra «Terminator 2»:  – For første gang virker fremtiden uklar.

Men E3 handler jo kanskje aller mest om spillene, og i denne episoden går vi gjennom alle pressekonferansene: Bethesda, Sony, Xbox, Ubisoft og Electronic Arts. Hør episoden for å finne ut av favorittene våre! Vi kan melde om at noe falt i smak på samtlige konferanser. Spillmessig var dette en svært sterk E3, og blant de vi snakker varmest om er «Resident Evil 7», «God of War», og «Forza Horizon 3».  

Siden denne episoden ble spilt inn live via Twitch, tok vi også imot spørsmål og kommentarer fra lytterne underveis. Det var moro, og vi lover å prøve å livestreame oftere.

Ettersom Nintendos presentasjon av «Zelda» fremdeles pågikk ved opptaktstidspunktet skal vi snakke litt mer om «Breath of the Wild» neste uke.

 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Tidspunkter:

00:00 Bethesda, Ubisoft, Electronic Arts

54:52 Microsoft 

1:28:53 Sony

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer