(Rad Crew): Å lage egne rapsanger til spill har sjelden vært en god idé. Likevel fant vi ut at vi skulle tråle nettet for noen av de beste og verste rapsangene vi noensinne har hørt komme fra et dataspill, i ukens Topp 5-liste. Beklager på forhånd. Heldigvis avslutter vi med et bra et! 

Vi var også heldige nok til å få snakke med Krister Karlsson, mannen bak det gjenopplivede Amiga-spillet «1993: Space Machine» som ble lansert på Steam forrige uke. Spillet ble reddet fra gamle, støvete floppydisker og nå er det endelig ute, 23 år senere. Les anmeldelse her.

Square Enix avslørte også flere detaljer om «Final Fantasy XV» forrige uke, og som den gjengen med weeaboos vi er kunne vi ikke la være å snakke om det.

Vi har spilt gjennom «Quantum Break» og finner vel egentlig ut at TV og spill ikke passer så godt sammen som utvikler Remedy håpet på. I tillegg har Marie vært på nerdetur til Japan og forteller om Hello Kitty-hotellrommet sitt i skremmende detalj.

På slutten av episoden spurte vi lytterne om deres favoritt-superheltspill, og tro det eller ei: Ikke alle sa «Arkham Asylum».

 

Tidspunkter:

00:00 Spill-rapper.

15:00 Nyheter.

28:30 Intervju med skaperen bak spillet «1993: Space Machine».

46:45 «Quantum Break», Marie i Japan, «Final Fantasy XV»-demo.

1:00:24 Lytternes favoritt-superheltspill.

iTunes-link -- RSS-feed - Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer