(PressFire.no): Sony innledet like gjerne pressekonferansen sin under Gamescom i Köln med å fortelle om systemoppdateringen 2.0 til PlayStation 4, som kommer i løpet av høsten.

I den kommer det blant annet støtte for å laste opp videofilmer til YouTube, men kanskje litt mer overraskende avslørte de tjenesten Share Play.

Ifølge Sony er det en måte å dele spillopplevelsen på – i alle spill.

 

Som en virtuell sofa

På den offisielle PlayStation-bloggen skrives det at den beste måten å tenke på det, er som å forestille seg en virtuell sofa.

Dette betyr at du skal kunne invitere vennene dine inn i spillet ditt, som om de var i samme rommet. Eksempelet de gir et du kan invitere en venn inn til å spille i klubben din i kommende «Driveclub» uten at han eier spillet.

 

Sliter du?

Sliter du med den scenen i «The Last of Us»?

Det forklares også at du kan hoppe inn i et spill for å hjelpe en venn som sliter med et vanskelig parti. Sony beskriver det som du gir kontrolleren din til en annen person i den virtuelle sofaen.

Skjermen vil bli delt med vennen din idet han hjelper deg. De nevner scenen i «The Last of Us» hvor du henger opp ned og må skyte zombiene som en kinkig del du kanskje trenger hjelp med.

Ingen dato for oppdateringen er ennå kunngjort, foruten «høsten».

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer