I forbindelse med GamesCom har Konami annonsert at de vil gi ut en PS3-versjon av Wii-spillet «No More Heroes» - som får navnet «No More Heroes: Hero’s Paradise». Pressemeldingen forteller at den den nye versjonen vil få oppgradert grafikken til HD, men også få støtte for den bevegelsesfølsomme PlayStation 3-kontrolleren, Move.

Dermed vil kontrollsystemet sannsynligvis bli helt likt som i Wii-versjonen, selv om det påpekes at det i tillegg vil bli mulig å spille med vanlige håndkontrollere. Dessuten forskutteres det at det vil være «et vell av nye funksjoner» i spillet.

I «No More Heroes» spiller du Travis i et fortellerteknisk innovativt spill der bruken av lasersverd står sentralt. Spillet høstet toppkarakterer og fikk kjapt kultstatus på grunn av sin vågale historie, med rike mengder av både vold og sex myntet på et voksent publikum.

I sommer kom oppfølgeren «No More Heroes: Desperate Struggle» til Wii, men fikk ikke like gode anmeldelser. Salget skuffet også voldsomt. Den noe moderate kommersielle suksessen på Nintendos konsoll, har gjort at ryktene om PS3- og XBox 360-versjoner av spillet har florert det siste året, spesielt nå som PS3 får et Wii-lignende kontrollsystem fra 15. september.

«No More Heroes»-skaper, Suda 51, er kjent som en innovator innen spillutivkling og har I tillegg til «No More Heroes» stått bak det originale Gamecube-spillet «Killer 7». Det har nylig også blitt annonsert at han jobber med et nytt spill, kalt «Sine Mora», som markerer at han tar steget over til å lage et nedlastbart spill til PS3 og Xbox 360. «Sine Mora» er et skytespill med kamera fra siden som dessuten vil støtte 3D.

 

«No More Heroes: Hero’s Paradise» kommer til PlayStation 3 i 2011.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer