Under sin store pressekonferanse på spillmessen Gamescom i Köln i Tyskland, kunne Sony fortelle at PS3-tjenesten Playstation Network pusses opp med nytt utseende 1. september.


ENDELIG VIDZONE TIL NORGE

Det var dog ikke alt – musikkvideotjenesten Vidzone kommer i løpet av året endelig til Norge, samt Sverige, Danmark og New Zealand.

Det stopper ikke der heller, neste måned kommer også forhåndsbetalte kort til PSN i butikkene, sånn at du ikke må ha kredittkort for å handle på PSN. Foreløpig er kortene kun annonsert for Storbritannia.

Sony kunne også fortelle at video on demand-tjenesten som for tiden er ute i USA, også vil komme til Europa i år. Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Spania står først i køen, mens øvrige land følger etter i 2010.

Samtidig med pressekonferansen i Tyskland, lanserte også Sony planene om den neste oppdateringen av systemprogramvaren til Playstation 3. Du kan lese mer om versjon 3.0 her.

Onlinetjenesten Playstation Home vil også få en overhaling i tiden fremover, blant annet med «Singstar»-rom, interaktive dansegulv, quiz og video-jukebox. Home har ifølge Sony blitt lastet ned av 7,5 millioner PS3-eiere til nå.

 

Annonse

Kommentarer