PSN vil være nede 18. august 2009 (i dag) grunnet «vedlikehold», skriver Sony på sine nettsider.

Det vil antagelig ta noen timer før PSN er oppe og går igjen, men det er ikke dette som gjør den rutinemessige avbruddstiden interessant.

Det som gjør dette virkelig interessant er at PSN vil starte avbruddstiden nøyaktig når Sony sin pressekonferanse starter. Det må jo bare bety at de ruller ut store nyheter på PS3?

Her finner du alle GamesCom-sakene våre.

 

Sonys videotilbud kan være
på plass i løpet av dagen.

VIDEOKOS I KVELD?

Hvorfor Sony valgte nettopp dette tidspunktet, vet man ikke med sikkerhet ennå.

Kanskje skjer det fordi PSN virkelig trengte en real gjennomgang, eller skal de gjøre noe mer nyhetsverdig - som å introdusere det europeiske publikum for filmtjenesten som amerikanerne har kost seg med i litt over ett år nå?

Les også: Våre spådommer før GamesCom.
Les også: Sony forbereder filmtjeneste for Europa.

Tross alt så fikk amerikanerne en fungerende filmtjeneste sekunder etter at Sonys E3 konferanse sist sommer var over. Og da skal man ikke se bort ifra at også vi europeere kan få filmnytt servert fra GamesCom i løpet av dagen.

Men Sony kan også bruke avbruddstiden på PSN til å klargjøre nedlasting av den beryktede 3.0 PS3-oppdateringen, som i følge PSinsider blant annet vil by på muligheten til å rise og rose andre spillere, gi bakgrunnsnedlasting av oppdateringer og «noe som ikke har blitt gjort før»

Men en øyeblikklig nedlasting av firmware 3.0 er ikke noe jeg ville ha holdt pusten min for.

Jeg trur vi alle kan være enig om at hvis Sony skal gjøre noe med den beryktede oppdateringen deres under GamesCom-pressekonferansen, så vil det mest sannsynlig bare være en annonsering av den.

 

Men man må vente til klokken 18:00 i dag før vi kan få noen sikre svar.  Da går Sony opp på podiet for sin GamesCom-brief.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer