PSinsider mener de har en kilde som avslører flere av Sonys planer under årets GamesCom i Köln.

Sony har varslet en lang pressekonferanse, hvor ryktene nå vil ha det til at Sony blant annet vil annonsere PS3 Slim, men også et priskutt på både PSP GO og PS3 Slim.

Les også: Er dette PS3 Slim?
Les også: Vi testet PSP Go.

 

 

Blir den annonsert på GamesCom?

BETALINGSLØSNING PÅ PSN?

Det ryktes også at Sony vil annonsere 3.0 av firmwaren av PS3en, som kommer til å bli annonsert sammen med en ny versjon av PlayStation Network.

3.0 av firmwaren har blant annet inkludert et system for å gi tilbakemeldinger på andre spillere, i følge ryktebørsen. Bakgrunnsnedlasting av oppdateringer, og digital lyd gjennom HDMI og optisk utgang samtidig. Uten at vi ser helt vitsen i det.

Ryktene om en ny versjon av PSN har eksistert ganske lenge, men nå mener kilden at tiden er inne.

Det spekuleres nå om at Sony skal innføre et betalingssystem for visse tjenester på PlayStation Network, noe som i så fall vil gjøre den mer lik Xbox Live-tjenesten på Xbox 360.

Kanskje Sony endelig skal gjøre alle tjenestene i PSN tilgjengelige for alle i Europa? Sony har allerede lansert flere tjenester i Europa, som vi nordmenn ikke har fått prøve. Musikkvideotjenesten Vidzone har vært tilgjengelig for en rekke europeiske land allerede, mens vi i Norge ikke har tilgang.

Siste, men ikke minst skriver PSinsider at deres kilde mener det også blir avslørt en hemmelighet. I følge kilden er det snakk om «noe som som ikke har blitt gjort før».

Men med mindre det kommer mer rykter eller lekasjer, så må vi nok vente til Sonys’ pressekonferanse, som holdes 18. august kl. 18.00 – 21.00.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer