GSC Game World, de enigmatiske utviklerne av «S.T.A.L.K.E.R.»-spillene, har gjort en god jobb med å holde seg bortgjemt i skyggen etter annonseringen av et tredje spill tidligere i år.

Les våre andre GamesCom-saker her.

BitComposer trer nå fram i sollyset, og avslører deres nye rolle som utgiver for «S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat». I følge pressemeldingen er de veldig fornøyd med å kunne legge «S.T.A.L.K.E.R.» til porteføljen sin, og håper at samarbeidet med GSC Game World er starten på et langvarig forhold.

 

Full skuddveksling i Chernobyl

GET OUT OF HERE, STALKER

GSC Game World har jobbet på «S.T.A.L.K.E.R.»-serien siden slippet av det første spillet «Shadow of Chernobyl» i 2007, og oppfølgeren «Clear Sky» i 2008.

Serien fokuserer på det radioaktive katastrofeområdet i Chernobyl etter ulykken i 1986.

Selve kjernen av katastrofeområdet, dubbet «The Zone», florerer her med ustabile, paranormale fenomener og hendelser, som takket være statlige tiltak har blitt isolert fra resten av verden.

Avhengig av titelen tar spilleren rollen som et medlem av S.T.A.L.K.E.R., skattejegere på jakt etter rikdom og verdifult materiale i sonen. Spilleren er nødt til å kjempe interessekonflikter med motstående faksjoner, samt forsvare seg selv fra sonens mange hemligheter og farer.

Både «Shadow of Chernobyl» og «Clear Sky» ble godt motatt takket være spillets gode atmosfære og store spilleareal, men fikk også innledningsvis mange til å snu ryggen til på grunn av ødeleggende bugs og feil.

Les også: Stalker også til konsoll?

«S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat» følger «Shadow of Chernobyl» og «Clear Sky», og tar spilleren med til sonen som agent Alexander Degtyarev på spaningsoppdrag. Spillet vil blant annet inneholde nye områder og fiender, samt et nytt, forbedret brukergrensesnitt.

 

«S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat» har ikke fått en offisiell slippdato, men når sannsynligvis butikkhyllene en gang på høsten. Det er fortsatt usikkert om utgiverne planlegger en slipp på Steam.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer