ByLAN

(PressFire.no): Som et ledd av opptrappingen til vår store e-sport-satsing har vi i PressFire inngått et partnerskap med ByLAN i Bergen.

Datasamlingen ByLAN har ekspandert voldsomt det siste året, og skal i år være vert for nesten 2000 spillglade entusiaster i Vestlandshallen, Bergen i det som kjapt har blitt det nest største LAN-partyet i Norge.

Samarbeidet innebærer at det er vi som vil stå for e-sport-området under messa mellom 2- og 5. oktober. Vi vil kjøre full studioproduksjon med casters og moro - i tillegg til at vi står for premier til en verdi av nesten 70 000 kroner.

PressFire kommer til å holde turneringer i spillene «League of Legends» og «Counter Strike: Global Offensive» og sendingene vil naturligvis være mulig å se via PressFire, Dagbladet, samt vår streamingpartner Hitbox. I tillegg avholder også ByLAN ESWC-kvaliker i «Trackmania» og «FIFA».

– Vi er veldig fornøyd med å samarbeide med så rutinerte mennesker som arrangørene av ByLAN, sier produktansvarlig i PressFire, Erik Fossum.

– Den utrolige doblingen i størrelsen de nå gjennomfører er imponerende, og vi håper vi kan være med å gjøre e-sport-delen til en stor suksess, både i Bergen og ut til de som ser på hjemme.

– ByLAN er stolte og glade for å ha PressFire med på laget – dette blir et stort løft i vår satsing på e-sport, sier Jakob Breivik Grimstveit, informasjonsansvarlig i ByLAN.


ESWC-kvalik

Vår «Counter Strike»-turnering under ByLAN er i tillegg en kvalifiseringsrunde til storslåtte ESWC under Paris Game Week,

Vinnerne i Bergen blir altså ett av 16 lag som stiller til dyst - og får sjangen til å kjempe om en pengepott på over 650 000 kroner.

PressFire står for hovedpremien i vår egen turnering og inkluderer turen til Paris Game Week i slutten av oktober for å være med i ESWC. Dette kommer vi selvfølgelig også til å dekke fyldig her når den tid kommer.

 

Mer esport

Dette, sammen med vår svære «Smash Bros»-turnering Eclipse, er en liten del av starten på vår satsingen innenfor esport her på PressFire.

Resten av 2015 vil by på en rekke turneringer fremover, både «on site» og på nettet, mens 2016 er året vi virkelig kjører på. Detaljene rundt dette vil vi gå ut med på et senere tidspunkt.

Vi kan også røpe at et splitter nytt e-sport-system som skal brukes til turneringer og ligaer også straks er klar til betalansering og vil bli lagt fritt ut til brukerne. Vi har i tillegg en håndfull andre eventer på tapeten - stay tuned!

Annonse

Kommentarer