Startskuddet har gått for Norges største eSport-turnering

50 000 kroner ligger på bordet.

12. september 2014 19:14

(PressFire.no): Søndag 14. september skjer det noe spesielt. Da kickstarter vi, sammen med Dota2.no, første kvalifiseringsrunde i vår helt nye «Dota 2»-liga: Pretty Pudge’s Pokaljakt.

Sammen med Rockstar Energy Drink legger vi til rette for at «Dota 2»-spillere i fem turneringer skal kjempe om en plass i en siste finalerunde, hvor det skal slåss om førstepremien pålydende 40 000 kroner (10 000 kroner til andreplassen).

I tillegg blir det masse premier i kvalifiseringsrundene, som leveres av både Rockstar Energy drink og Digital Impuls.

Direktesending

Alle turneringene vil bli dekket i vårt tv-studio, hvor studiovert Aleksander «Psycheout» Leonard Larsen sammen med co-casters vil kommentere et utvalg kamper.

Taket på 128 lag er allerede fylt opp, så 640 spillere fra hele Norden forbereder seg nå på første runden.

PressFires «Dota 2»-skole

Er du blant dem som ikke er helt stødig i hva «Dota 2» er, men er veldig interessert i det vi mener er et av verdens beste konkurransespill?

Vi produserer en «Dota 2»-skole samtidig, som vil gi nykommere et innblikk i hvordan spillet fungerer. I starten vil vi ta det helt grunnleggende, men senere beveger oss inn på mer avanserte fasetter av dette spillet.

Første episode ser du i videovinduet i denne saken.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3