LOS ANGELES (PressFire.no): Spillmessen E3 kan, hvis man ønsker det, ses på som en syndens messe.

Her renner det over av ultravoldelige dataspill og innhold med tonnevis av banneord.

Lettkledde damer forsøker å promotere mer eller mindre ubrukelige, men morsomme produkter til svette nerder og travle forretningsmenn.

Midt oppi dette hedenske kaoset, bortgjemt mellom toalettene og en tacosalgsvogn, fant vi Gamechurch – som frontes med slagordet «Jesus Loves Gamers».

Fremfor å fordømme spillmediet fra avstand, tar den litt alternative kirken tyren ved hornene og er til stede på E3 for å spre sitt kristne budskap.

Vi har fått mye oppmerksomhet. Mange er vant til å få bibelen «slengt i trynet», og da er det vel forfriskende å kunne se Jesus med en Xbox-kontroller i hendene, sier direktør for Gamechurch, Brian Buffon, til PressFire.no.

Gamechurch består nemlig av spillere, og deres hovedkvarter i strandbyen Ventura (en times kjøring nord for Los Angeles) ser ifølge dem selv mer ut som et LAN-party enn en klassisk kirke.

Et bilde av Jesus med en Xbox-kontroller skulle etter planen trekke E3s mange gjester nærmere frelse, og interessen var stor da vi var til stede på standen – til tross for mangelen på høy bassmusikk, blinkende lys og lettkledde damer.

 

Sjekk ut hele intervjuet med den entusiastiske Buffon i videovinduet. 

Reporter: Mikael Harstad Groven. Foto/klipp: Torbjørn Brænde Kvenseth.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer