Under pressekonferansen til Sony i går kveld avsluttet de fremvisningen med en overraskelse få hadde ventet. Den psykotiske bilføreren Sweet Tooth rullet nemlig inn på scenen i den ikoniske iskrembilen sin – tett etterfulgt av den kontroversielle og kanskje vel så psykotiske utvikleren David Jaffe fra Eat Sleep Play.

Det var liten tvil om at et nytt «Twisted Metal»-spill endelig stod for tur.

«Twisted Metal»-serien har hatt en rekke forskjellige utviklere gjennom tiden, men har først nå funnet vei tilbake til de originale skaperne. Selv beskriver David Jaffe og medsammensvorne Scott Campbell at dette blir en slags omstart for serien.

Annonseringen bringer dessuten «Twisted Metal»-navnet for første gang inn i den nye generasjonen av konsoller, og vil dermed fokusere sterkt på den sosiale delen av opplevelsen gjennom en rekke flerspillermoduser.

Her finner du flere E3-nyheter.

 

PS3-eiere kan se fem til en
motorisert krig neste år.

PRØVDE Å HOLDE PÅ HEMMELIGHETEN

Jaffe har selv lenge blånektet ryktene om et nytt spill i serien til tross for påtrengende pressefolk og fans, men avslørte tidligere i dag grunnen via den offisielle Playstation-bloggen:

- I gamle dager, når E3 først startet, var det ingen som hadde peiling på hva slags morsomme spill de kom til å se etter hvert som messen utfoldet seg.

- Opplevelsen av å oppdage nye og overraskende spill var virkelig lykkerus for en gamer, forklarer utvikleren. 

- Utgivere i disse dager har praktisk talt gitt opp å overraske publikum takket være tilgjengeligheten på informasjon gjennom internett. Det er derfor jeg ble utrolig glad når Sony spurte meg om jeg hadde lyst til å avslutte pressekonferansen deres med et innslag – og i tillegg prøve å holde det hemmelig fram til avsløringen!

Til nå er det annonsert støtte for fire spillere lokalt gjennom delt skjerm, og opp til 16 spillere online. I tillegg fikk vi en smakebit av den lagbaserte modusen «Nuke» og ble introdusert til nye, luftbaserte kjøretøy.

Om Calypso vender tilbake er fortsatt usikkert, men konferansen bekrefter i alle fall at den mørke humoren og de grusomme parodiene fortsatt er på plass. Ingen dato er fastsatt enda, men spillet får en offisiell slipp en gang i 2011. Og dette blir PS3-eksklusivt, om du måtte lure.

Se E3-traileren fra «Twisted Metal » her:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer