Det er noe velkjent over traileren til det nye «Sonic Colors»-spillet som slippes til Nintendo DS og Wii denne høsten. Oppstemt musikk, masse farger og høy fart – og ikke noe av det vi kan forvente av faktisk «gameplay» er representert. Etter Sonics mange ulike ekskursjoner i middelalderen og persiske eventyr, er det lett å spekulere i at «Sonic Colors» vil se Sonic fronte ulike gjengfarger i et GTA-aktig Sonic-spill.

Her finner du flere E3-nyheter.

Bortsett fra en ganske intetsigende trailer vet vi ikke stort om «Sonic Colors». SEGA har helt siden det blå pinnsvinet hadde sin storhetstid på 90-tallet, forsøkt å gjenskape magien fra de foregående spillene.

Stort sett har dette ført til at fans har blitt oppgira og gledet seg masse til spillet, bare for å bli skuffet når det endelige produktet omsider ble sluppet.

NB! Se den ferske traileren fra Sonic Colors nederst i denne saken.

 

Klarer det blå pinnsvinet å gjenvinne
litt respekt med «Sonic Colors»?

DOBBEL SONIC-DOSE

Det virker som om det ikke er meningen at vi skal få en verdig oppfølger til «Sonic Adventure»-serien som ble sluppet til SEGAs siste konsoll, Dreamcast.

Med unntak av noen todimensjonale DS-spill har Sonic utelukkende levert spill som ikke klarer å gjenskape visjonen som SEGA desperat jobber etter. Da vi bare vil suse av gårde og kjenne vinden i taggene, må vi hoppe rundt som et stort var-pinnsvin og denge uttallige fiender med et sverd.

Derfor er det vanskelig og være noe annet enn lunken til tanken på enda et nytt Sonic-spill fra SEGA. «Sonic Colors» lover som vanlig at fokus vil ligge på pinnsvinets sterkeste sider, nemlig hans lynraske fart og plattformegenskaper. Så får vi se da, hvordan «Sonic Colors» er å spille når det kommer til Nintendo DS og Wii før jul.

Skulle «Sonic Colors» ikke innfri har vi alltids «Sonic 4», som kommer til XBLA og PSN i bakhånd. «Sonic 4» er et 2D-spill som ser ganske så lovende ut, og det virker som om SEGA kanskje endelig vil klare det de til nå har mislykkets totalt med. «Sonic 4», som vil være et klassisk plattformspill delt inn i nedlastbare episoder, ble nylig utsatt fra sin opprinnelige sommerrelease. Samtidig annonserte SEGA at dette spillet også vil bli tilgjengelig på iPhone og iPod Touch

Bare fremtiden vil vise om noen av disse spillene har det som trengs for å gjøre noe med pinnsvinets dårlige rykte.

 

«Sonic Colors» kommer eksklusivt til Nintendo DS og Wii før jul, mens «Sonic 4» vil bli lansert til XBLA og PSN i andre halvdel av 2010.

E3-traileren fra «Sonic Colors»:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer