Tar Need for Speed-serien tilbake til røttene

Politi-og-røver tilbake i nye «Need For Speed Hot Pursuit».

15. juni 2010 03:50

LOS ANGELES (PressFire.no): I forbindelse med E3 har EA avslørt detaljene om Need For Speed-spillet som er i utvikling hos Criterion Games, studioet bak Burnout-serien.

Det kommer frem at det nye spillet vil gå tilbake til røttene i serien hvor det handler om å unngå eller rømme fra politiet med sexy sportsbiler i høye hastigheter.

Her finner du flere E3-nyheter.

SOSIAL RØVERRACING

EA annonserte også at spillet vil fokusere på å ha kontakt med venner i spillet. En ny tjeneste kalt Need For Speed Autolog kobler deg sammen med vennelista for å konkurrere, men du kan også sammenligne statistikk. På den måten vil spillet ha en ny dimensjon når det kommer til konkurranse.

Criterion-sjef Craig Sullivan avslører at utviklerne har vært tilhengere av serien siden starten.

- Hos Criterion har vi spillt Need for Speed helt siden det første kom på 3DO (journ. anm. gammel Panasonic-konsoll), sier han i en pressemelding og fortsetter.

- Målet vårt har vært å lage et politi-mot-racer-spill som oppleves med vennene dine som er så morsomt, raskt og spennende at adrenalinet og intensiteten blir levende.Det første Hot Pursuit-spillet kom til PlayStation og PC i 1998 og var egentlig det tredje spillet i serien.

 

«Need For Speed Hot Pursuit» utvikles til PS3, Xbox 360 og PC, mens en egen utgave utvikles til Nintendo Wii. Spillet skal etter planen slippes 18. november i Norge.

Se den ferske E3-traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3