Man skulle nesten tro at Hideo Kojima – etter å ha annonsert to helt nye «Metal Gear Solid»-spill – nå var på god vei ut døra, tilbake til Japan.

Overraskende nok er han ikke ferdig med E3.

Les også: Metal Gear Solid Peace Walker annonsert til PSP
Les også: Nytt Metal Gear Solid spill annonsert til Xbox 360 


VIRTUAL GEAR SOLID

Etter pressekonferansen til Konami i går annonserte Kojima selv enda et nytt «Metal Gear»-spill, samtidig som han benyttet anledningen til å kunngjøre sin nye posisjon som veileder for det kommende «Castlevania: Lords of Shadow»-spillet.

Selve utviklingen er det MercurySteam som står for – teamet bak «Clive Barker's Jericho».

Den tredje «Metal Gear»-tittelen annonsert vil dessverre kun se lyset i arkadehallene, med det passende navnet «Metal Gear: Arcade».

Spillet er en lokal versjon av flerspillerdelen til ««Metal Gear Solid 4», og vil benytte unike 3D-briller for å gi spilleren en fullverdig, sann tredimensjonal opplevelse.

Les flere saker fra E3 her.

«Castlevania: Lords of Shadow» stammer opprinnelig fra en lignende tittel annonsert på E3 i fjor, som, til tross for sine utvilsomme likhetstrekk til «Castlevania»-serien, kun ble hetende «Lords of Shadow».

PISKESLAG I FULL 3D

Serien ble originalt født på NES i 1986, og har siden den tid vært gjennom en rekke mer eller mindre suksessfulle 2D-plaformere – samt en håndfull ikke fult så imponerende 3D-spill. Oppfølgerne har siden den tid dukket opp eksklusivt på Nintendo DS.

Ser vi bort i fra det nyere fightning-spillet «Castlevania Judgment», blir dette seriens første forsøk på å innta 3D-verdenen igjen – denne gangen på Xbox 360 og Playstation 3.

Spillet virker inspirert av titler som «Devil May Cry» og «God of War», med et kjappere, mer action-orientert preg enn før.

Traileren lover i alle fall stilig grafikk, episk musikk, og en rekke imponerende stemme-talenter til å drive historien framover.

Se trailer fra «Castlevania: Lords of Shadow» under:

 

 

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer