Man skulle nesten tro at Hideo Kojima – etter å ha annonsert to helt nye «Metal Gear Solid»-spill – nå var på god vei ut døra, tilbake til Japan.

Overraskende nok er han ikke ferdig med E3.

Les også: Metal Gear Solid Peace Walker annonsert til PSP
Les også: Nytt Metal Gear Solid spill annonsert til Xbox 360 


VIRTUAL GEAR SOLID

Etter pressekonferansen til Konami i går annonserte Kojima selv enda et nytt «Metal Gear»-spill, samtidig som han benyttet anledningen til å kunngjøre sin nye posisjon som veileder for det kommende «Castlevania: Lords of Shadow»-spillet.

Selve utviklingen er det MercurySteam som står for – teamet bak «Clive Barker's Jericho».

Den tredje «Metal Gear»-tittelen annonsert vil dessverre kun se lyset i arkadehallene, med det passende navnet «Metal Gear: Arcade».

Spillet er en lokal versjon av flerspillerdelen til ««Metal Gear Solid 4», og vil benytte unike 3D-briller for å gi spilleren en fullverdig, sann tredimensjonal opplevelse.

Les flere saker fra E3 her.

«Castlevania: Lords of Shadow» stammer opprinnelig fra en lignende tittel annonsert på E3 i fjor, som, til tross for sine utvilsomme likhetstrekk til «Castlevania»-serien, kun ble hetende «Lords of Shadow».

PISKESLAG I FULL 3D

Serien ble originalt født på NES i 1986, og har siden den tid vært gjennom en rekke mer eller mindre suksessfulle 2D-plaformere – samt en håndfull ikke fult så imponerende 3D-spill. Oppfølgerne har siden den tid dukket opp eksklusivt på Nintendo DS.

Ser vi bort i fra det nyere fightning-spillet «Castlevania Judgment», blir dette seriens første forsøk på å innta 3D-verdenen igjen – denne gangen på Xbox 360 og Playstation 3.

Spillet virker inspirert av titler som «Devil May Cry» og «God of War», med et kjappere, mer action-orientert preg enn før.

Traileren lover i alle fall stilig grafikk, episk musikk, og en rekke imponerende stemme-talenter til å drive historien framover.

Se trailer fra «Castlevania: Lords of Shadow» under:

 

 

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Avslørte «Axiom Verge 2»

Kommer høsten 2020.

Les mer