LOS ANGELES (PressFire): Det spennende onlinespillet «APB», eller «All Points Bulletin» som det egentlig heter, er utviklet av Realtime Worlds. Bedre kjent som folka bak «Crackdown».

2007-spillet var Xbox 360-eksklusivt, og kanskje det er derfor folk automatisk har regnet med at også «APB» kom til å ende på Microsofts konsoller eksklusivt?

Se også: Konseptskisser og skjermbilder fra spillet.

 

ÅPEN VERDEN-SKURK OG PURK

Dette spillet ble aldri nevnt under Microsofts E3-pressebriefing, men dukket i stedet opp noen kvartaler ved siden av – hos EA få timer etter.

Her finner du flere E309-saker.

Politi-og-røver-MMO’et som utspiller seg i en storby, skal nemlig gis ut av Electronic Arts, kom det fram under pressekonferansen mandag.

Tusenvis av spillere inviteres til å velge side - enten som Criminals eller Enforcers når spillet endelig kommer ut.

Vi venter fortsatt i spenning på antydninger om en slippdato og hvilke plattformer spillet skal ut på, men Dave Jones – den originale GTA-skaperen – viste frem den første traileren og fortalte inngående om de mange mulighetene du har til å skape din egen karakter i spillet. Du danner særpreg og fortrinn som spillkarakter gjennom valg av våpen, kjøretøy og annen staffasje.

Les også: «APB» skal vises på E3.

De råeste spekulasjonene vi snappet opp på farten mellom begivenhetene som utspilte seg i Los Angeles i dag gikk ut på følgende: Enn om «APB», mot alle odds før E3 startet, dukker opp hos Sonys pressekonferanse om få timer, tirsdag, som en PlayStation 3-konfekt?

Ikke tolk dette som et ondsinnet rykte, det var mer et slags morsomt tankespinn om et spill «alle» regnet som Microsoft-eksklusivt.

Se traileren her.

 

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer