I dag kom første traileren til «Supreme Commander 2», men den største overraskelsen er kanskje at spillet har skiftet publisher fra THQ til Square Enix.

I følge en pressemelding symboliserer samarbeidet med Gas Powered Games de første stegene Square Enix tar mot en større satsing i vesten.


FØRSTE STEG MOT VESTEN

Samtidig forteller pressemeldingen at partnerskapet med strategispill utvider produktbiblioteket til Square Enix. Som kjent er det japanske selskapet mest kjent for rollespill.

- Vi ser store muligheter på de europeiske og amerikanske markedene. Begge foreventes å ha en vesentlig økning de neste årene, sa Square Enix-sjef Yoici Wada i pressemeldingen.

- Derfor er det viktig at vi lager allianser med solide utviklere som Gas Powered Games for å bedre tilby kundegruppene hva de vil ha, fortsetter han.

Også Chris Taylor, mannen som revolusjonerte RTS-sjangeren med «Total Annihilation» og sjefen for Gas Powered Games er entusiastisk i forhold til samarbeidet:

- Det er en stor ære å samarbeide med en så anerkjent utgiver og utvikler som Square Enix, Inc., sa Chris Taylor i pressemeldingen.

- Alle i Gas Powered Games er entusistiske i forhold til dette samarbeidet, og resultatene vil garantert glede spill-fans over hele erden, fortsatte han.

Gas Powered Games er kjent for «Dungeon Siege»-serien og «Supreme Commander».
«Supreme Commander 2» er foreløpig kun annonsert til PC, men ingen dato er fremdeles annonsert.

Vi forventer flere detaljer under E3.

Se traileren her:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer