Åpner testing av xCloud på iOS

Xbox på Apple.

12. februar 2020 22:51

(PressFire.no): Microsoft satser stort på strømming av spill, det har vært klart i en stund nå – der planen er at hele Xbox Game Pass-satsingen skal bli en integrert del av xCloud.

Så langt har derimot hele strømmetjenesten, som kjører på Xbox One-maskiner satt i digre serverrom verden over, bare vært tilgjengelig på Android

Microsoft sier det fortsatt er en del år før tjenesten vil være klar for faktisk utgivelse, men nå øker de også testingen til å omfatte iOS-dingser.

Det er Xbox-smilefjes Larry «Major Nelson» Hryb som i en bloggpost skriver at de nå åpner opp for testing via iOS Testflight, i forkant av en større lansering på plattformen.

Det er kun «The Master Chief Collection» som vil være spillbart i starten (som inneholder en rekke «Halo»-spill), og testingen er begrenset til 10 000 spillere i USA, Canada og Storbritannia enn så lenge.

Denne testingen av tjenesten skal også utvides til å fungere på pc i løpet av 2020.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3