Xbox Game Studios-sjef Matt Booty.

(PressFire.no): Microsoft har gradvis løftet på skjørtekanten når det kommer til deres neste Xbox-konsoll, og nå går selskapet ut med ytterligere info – denne gangen av den mer uvanlige sorten.

For i et intervju med MCVUK.com sier Xbox Game Studios-sjef Matt Booty at det ikke vil komme noen eksklusive spill til Xbox Series X (eller bare «Xbox» om du vil), i hvert fall ikke på en god stund.

I stedet vil alle spill Microsoft gir ut være spillbare på både nye og gamle maskiner, inkludert Xbox One, Xbox One X og den nyeste maskinen.

- Når vårt innhold kommer ut det neste året, eller de neste to årene, så vil alle spillene våre være spillbare opp og ned den familien med hardware, sier Booty.

- Vi ønsker å sørge for at de som velger å investere i Xbox mellom nå og når den nye konsollen kommer føler at de har gjort en god investering.

Dette henger på greip med deres satsing på strømmetjenesten xCloud, som kjører på faktisk Xbox One-maskiner spesiallagd for å være en del av en serverløsning. Ved å la alle spill kjøre også på gammel hardware vil de kunne fortsette å bruke disse serverne i lang tid framover.

Fra før vet vi også at alle Microsoft-produserte spill vil komme til pc også.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer