(PressFire.no): Det er i et intervju med Gamesindustry.biz at Xbox-sjefen Phil Spencer forteller om hvor viktig mangfold er i deres spillsatsing – spesifikt abonnementløsningen Games Pass.

Under sin konferanse i anledning E3 kunngjorde de at de har sikret seg Tim Schafers studio Double Fine, hvor Spencer i intervjuet utdyper en av årsakene.

- En av de tingene jeg elsker med Tim og teamet i Double Fine, er at de lager annerledes spill enn hva våre andre studioer lager. Og det er en styrke.

- Fordi som med video og musikk, finnes det ikke en låt alle elsker. Det finnes ikke én film eller sjanger som alle elsker. Så med Game Pass, som nå også utvides til pc, tenker vi på millioner av forskjellige folk og forskjellige tuper spill de kommer til å spille. Det mangfoldet er ordentlig viktig.

Og i den anledningen har Spencer et nytt ønske om tilskudd..

- Jeg mener det hadde vært fint om vi fant et asiatisk studio, spesifikt et japansk studio til egne rekker.

- Jeg likte når vi hadde egen kapasitet i Japan. Vi ha et lite team der, men jeg mener vi kan gjøre mer, sier han.

Det hører med til historien at det har gått rykter om at Microsoft har snust på Platinum Games, noe som fikk vann på mølla da Platinum Games-sjefen nylig uttalte at det gjorde vondt å se at Microsoft fikk skylda for at «Scalebound» ble kansellert.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer