Sam Fisher er nok en gang senterpunkt i Ubisofts nyeste «Splinter Cell»-tittel – denne gangen i et langt mer brutalt og historiedrevet spill.

Les også: «Splinter Cell: Conviction» på Malta

 

BRUTALE HANDLINGER

Smakebiten som ble vist under E3 i år fulgte Sam på infiltreringsoppdrag gjennom en villa, komplett med en imponerende opprydningsaksjon i en av de mer folksomme rommene der.

Her finner du flere saker fra E309.

I videoen ble det gjort klart at spilleren nå har flere muligheter enn før, med en tilsynelatende større grad av frihet i forhold til framgangsmetoder.

Med «Tom Clancy»-stempelet kan vi uansett vente et godt action-eventyr, med en solid historie, og forhåpentligvis det som hører med et godt snikespill.

I følge Ubisofts pressekonferanse har spilleren en del nye hjelpemidler.

«Mark and Execute» lar deg markere fiender på forhånd, slik at han kan utføre en mer presis og rask ekspedering av fiender; mens «Last Known Posision» gir deg et bilde av hva hvor fienden tror Sam befinner seg etter å ha blitt oppdaget.

Av hva vi så fra gjennomgangen av spillet virker «Mark and Execute» som et autosikte-system, som automatisk sikter inn på fiendene i den bestemte rekkefølgen du markerte dem.

Spillet kommer ekslusivt til Xbox 360 og Windows-platformen høsten 2009.

 

Se trailer her:   

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer