«Trials Evolution» slippes løs først til våren

Fersk trailer avslører mer om spillet.

2. februar 2012 14:59

(PressFire.no): Finske RedLynx sa for ikke mange dagene siden at de brygget på et slipp av en ny trailer, som ville røpe når oppfølgeren til «Trials HD» blir lansert.

Anledningen var at de ba folk om å ligge unna en uferdig versjon av spillet som lekket på ymse fildelingssider i forrige uke.

«Trials Evolution» ser ut til å kunne by på mye mer av det samme som gjorde «Trials HD» til en av bestselgerne på LIVE Marketplace etter lanseringen i 2009. Men også mye, mye mer...

Lag et flipper- eller skytespill!

Oppfølgeren vil inneholde flerspillermuligheter, for opp til fire lokalt eller via nett, og en riktig så robust editor som gjør at du kan skape dine egne baner.

Kreativiteten trenger ikke begrense seg til baner der det blir lagt til rette for motorisert galskap. Hva med litt pinball? Eller et førstepersonsskytespill?!? 

I den ferske traileren, som du ser litt lenger ned, ser vi spor av alt dette - og mer. En editor som ser ut til å være omtrent like omfattende og grenseløs som den vi kjenner fra «Little Big Planet 2».

Det opplyses også at spillet ikke blir lanseringsklart før til «våren».

Opprinnelig antydet RedLynx at slippet kunne skje på tampen av 2011, men har siden den gang blitt kjøpt av franske Ubisoft.

«Trials Evolution» kommer til Xbox 360, via LIVE Marketplace, en gang i løpet av våren. Her ser du den ferske - og temmelig fantastiske - traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3