(PressFire): Det er fortsatt noen dager til «Saints Row: The Third» ligger i butikkene, men ikke tro at det stopper der. Selvsagt vil THQ fortsette å utforske dette universet – av mange beskrevet som den mer løsslupne stebroren til Grand Theft Auto-serien.

Det spesielle er at THQ-sjef Danny Bilson i et videointervju med X-Play mer enn gjerne også avslører at det blir et «Saints Row 4».

 

Har allerede planlagt handlingen

Intervjueren spør Danny Bilson hvordan man fortsetter å utvikle en spillserie som «Saints Row», som i disse dager får et tredje tilskudd.

- Hvis man har en sterk kreativ kjerne, så fortsetter man å utforske denne og utvikle den. Jeg vet for eksempel allerede hva «Saints Row 4» vil handle om. Og det blir et enda villere spill.

- Det handler om å ta det man allerede har, og spørre seg «hva kan skje i det neste?».

Mer fra dette X-Play-intervjuet med Bilson blir publisert i morgen. Topper THQ-bossen da med også å annonsere «Saints Row 5»?

 

En eneste lang latterkule

Vi i PressFire fikk med oss en demonstrasjon av «Saints Row: The Third» under E3-spillmessen i sommer, en presentasjon som fikk tårene til å trille hos de fremmøtte etter en halv time lang sammenhengende latterkule.

Like etter «Grand Theft Auto V»-traileren havnet på nett i forrige uke, ble THQs Brian Farrell spurt hva han syns om konkurransen. Begge er såkalte sandkassespill, og har tilsvarende oppdragsstruktur.

Han fokuserte på å understreke hvor ulike disse spillseriene likevel føles:

- «GTA» er fremdeles et seriøst og karakterdrevet spill, en veldig annerledes opplevelse.

- Leser du i ymse forumer, kommer du over utsagn som; «jeg elsker GTA, og jeg elsker dette spillet – fordi de er veldig ulike spill, som vet hva de er, og som er veldig underholdende», sa Farrell ifølge Eurogamer.

 

«Saints Row: The Third» lanseres til pc, PlayStation 3 og Xbox 360 den 15. november.


Annonse

Kommentarer