Skal selge fem millioner Kinect før jul

Microsoft oppjusterer forventningene til sin lanseringsklare kamerakontroller.

4. november 2010 10:40

Kinect er nå lansert i USA mens vi i Norge må vente til 10. november før vi finner kamerasensoren i butikkene.

Aaron Greenberg, produktsjefen for Xbox, fortalte i forbindelse med Tokyo Game Show i høst at en blanding av tilbakemeldinger fra forhandlere og egen research gjorde at man regner med å selge tre millioner enheter før jul.

- Vi tror at dette vil bli den største lanseringen i vår Xbox-historie. Vi kommer til å selge flere Kinect-sensorer enn vi solgte konsoller på Xbox 360-lanseringen.

- Våre beregninger viser at vi kommer til å selge i størrelsesorden tre millioner enheter denne julen, sa Greenberg til Gamasutra i september.

Det salgsmålet er nå økt til hele fem millioner, skriver Eurogamer. Det betyr at man tror at 1 av 10 Xbox 360-eiere kommer til å handle Kinect før julefreden senker seg i år.

Reporteren Dina Bass hos Bloomberg News, videreformidlet dette. Hun siterte Microsoft-topp Don Mattrick på Twitter. Prognosen ble senere bekreftet av en Microsoft-talsperson overfor nettsiden TechFlash.

PressFire har nå fått Kinect i hus, og er for tiden svært involvert i noen av de 17 spillene som slippes rundt lanseringen den 10. november. Hele listen over spill som nå er på vei ut til butikkene finner du her.

Den veiledende prisen i norske butikker er 1295 kroner. Dette inkluderer også spillet Kinect Adventures.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3