«Lara Croft and the Guardian of Light» bygges ut

Og den første dosen nedlastbart innhold blir gratis.

26. oktober 2010 08:40

Square Enix har nå kunngjort de første planene for de forskutterte utvidelsene til «Lara Croft and the Guardian of Light». Dette spillet begynte ferden på Xbox LIVE Marketplace i sommer, som del av Microsofts Summer of Arcade-periode på Xbox 360, før det noen uker senere også har blitt lansert til PS3 (via PlayStation Store) og PC.

Utvidelsen, kalt All the Trappings, rulles ut på LIVE Marketplace i morgen onsdag 27. oktober og er gratis de første 30 dagene.

- All the Trappings inkluderer et helt nytt område du kan erobre og inneholder en kombinasjon av puzzles, utforskning og kampopplevelser, melder Square Enix.

Samtidig kan 360-eiere endelig få oppdateringen som gjør at det er mulig å spille i samarbeidsmodus over nett, noe som utvikleren har slitt med å få på plass helt siden lanseringen av spillet.

Les også: Vår anmeldelse av «Lara Croft and the Guardian of Light».

I forrige uke sendte utviklerne i Crystal Dynamics ut en melding på Twitter der man ba PS3- og PC-eiere av spillet som venter på slike samarbeidsmuligheter om litt mer tålmodighet. Det jobbes med en slik patch også til disse plattformene, «men dette kan ta litt mer tid», meldte spillskaperne.

Totalt er det planlagt fem pakker med ekstrainnhold til «Lara Croft and the Guardian of Light», der de tre første har fokus på å utvide spillarealene – mens de to siste fyller ut rollegalleriet og lar deg velge flere figurer du kan spille som.

Spillet ble lansert til Xbox 360 (18. august) samt PC og PlayStation 3 (28. september) til en pris på like i underkant av en hundrelapp. Den første utvidelsen lanseres først til Xbox 360 den 27. oktober, og blir gratis å laste ned den første måneden.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3