Den forfriskende sensommerflørten med den barmfagre eventyreren Lara Croft kom først til Xbox 360, ettersom «Lara Croft and the Guardian of Light» var en del av Summer of Arcade-kampanjen til Microsoft i år. I august ble spillet lansert til Xbox 360 uten mulighet for samarbeid online – men utviklerne lovte at denne skulle rulles ut før PS3- og PC-lanseringen 28. august.

Det skjedde aldri. I stedet har Crystal Dynamics nå lovet co-op-muligheter i neste uke, nærmere bestemt 27. oktober. Mens PlayStation 3- og PC-brukere som savner dette må vente lenger.

Utvikleren har sendt ut en twittermelding som både bekrefter denne datoen for Xbox 360s vedkommende, samtidig som man skriver at PS3/PC-oppdateringen «kommer senere».

For å gi fansen et slags plaster på såret, bekrefter Crystal Dynamics i samme slengen at den første av totalt fem planlagte nedlastbare utvidelser vil bli gratis – som et forsøk på å si unnskyld for ventetiden. De første tre pakkene utvider spillarealene i «Lara Croft and the Guardian of Light», mens de to siste utvidelsene skal fylle ut rollegalleriet med alternative spillfigurer du kan ta med ut på eventyr.

Vår anmelder skrev blant annet dette, i tillegg til å lire av seg en svært solid karakter: «Med «Lara Croft and the Guardian of Light» viser Crystal Dynamics stort engasjement…Fokuset ligger på underholdende spillmekanikk, og utviklerne mister aldri blikket på hva som gjør spillet til en vinner.».  

Spillet ble lansert til Xbox 360 (18. august) samt PC og PlayStation 3 (28. september) til en pris på like i underkant av en hundrelapp.


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer