Fredag 22. oktober er en dato som mange har merket seg. Dette er nemlig dagen da det Obsidian-utviklede «Fallout: New Vegas» havner i butikkene. Og som blant annet vår anmelder påpekte, er dessverre spillet slik det foreligger nå fullt av feil av den typen du sikkert også husker fra «Fallout 3».

Det stoppet imidlertid ikke PressFire fra å belønne spillet med en sterk karakter, for det er en fantastisk historie og setting som rulles ut gjennom spillet.

Bethesda Software, som gir ut tittelen, har nylig fortalt Kotaku at de er klar over problemene knyttet til spillet, og at de arbeider for harde livet med å lage oppdateringer som fikser dem.

- Vi jobber for tiden med å kunne slippe patcher/oppdateringer så fort som mulig til «Fallout: New Vegas» – til alle plattformer. Annonseringer vedrørende disse oppdateringene kommer snart.

Forhåpentligvis er slike grove feil – som den du kan se i YouTube-videoen nederst i denne saken – snart historie.

Pete Hines, markedsmann hos Bethesda Softworks, sier til Kotaku at PC-spillere som har handlet «Fallout: New Vegas» via Steam, bør reinstallere om de oppdater denne hodespinnende glippen. For feilen skyldes en korrumpert fil, sier han.


«Fallout: New Vegas» slippes 22. oktober til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer