Fable-serien fortsetter i høst med det etterlengtede «Fable III». Og trodde du at Lionhead Studios har planlagt å sette punktum for 360-fabelen med det, så tar du feil. Sjefen sjøl, den frittalende Peter Molyneux, forsikrer om at de har planer om å fortsette fortellingen.

Glem ordet «trilogi». Jeg hater å begrense oss selv til en trilogi, sier Fable-sjef Peter Molyneux ifølge GamerZines.

- Jeg ønsker at du skal føle at du er på en reise i Fable og jeg kommer ikke til å fortelle deg hva som skjer på slutten av «Fable III», men jeg tror ikke du på noen som helst måte kommer til å føle at du har nådd enden på en trilogi.

 

MENYLØST I «FABLE III» – TAKKET VÆRE JOHN CLEESE

Det første «Fable» ble sluppet i 2004 med en oppfølger lansert fire år senere. Det er mange som gleder seg til å tre inn i et nytt eventyr lagt til spillverdenen Albion nå i slutten av oktober.

Actionrollespillet lar deg denne gang utfordre tronen til den nye monarken, Logan. Han er en god, gammeldags tyrann – og du, som er et søsken av Logan, legger ut på en reise for til slutt å ta over makten.

Om du blir det spor bedre enn den slemme Logan er opp til deg som spiller – for som i de andre Fable-spillene påvirkes handlingen og rollefiguren din av de valgene du gjør underveis.

En nyhet i «Fable III», som er motivert av at mange spillere ifølge Molyneux ikke benyttet seg av eller skjønte alle mulighetene i «Fable II», er at man denne gang har fjernet alle tradisjonelle menyer i spillet. I stedet blir du tatt i mot av din personlige butler kalt Jasper (spilt av den britiske komikeren John Cleese) som kommer med forslag og råd.

Som de mest hardbarka Fable-fans kanskje vet, er det ingen stor overraskelse at Molyneux tenker langsiktig rundt denne spillserien. I 2008, i forbindelse med lanseringen av «Fable II», gjorde han nemlig et videointervju med GameTrailers der han snakket om både et «Fable IV» og «Fable V» (se fra cirka fem minutter).

 

«Fable III» slippes til Xbox 360 den 29. oktober, og til PC litt senere. Her er lanseringstraileren:


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer