Denne helgen ble en ny barriere brutt for Xbox 360-brukeren med Gamertag’et Stallion83, selverklært Xbox 360-junkie som i 2006 la ut på et ambisiøst oppdrag: Å bli den første i verden til å oppnå en Gamerscore på 1 million.

Han skriver på bloggen sin at han har vært en hengiven gamer siden han var 5 år gammel. Hans ultimate mål er å nå et sjusifret antall poeng oppnådd gjennom å låse opp Achievements i 360-spill – og etter en heftig spilløkt i helga kom han litt nærmere denne drømmen.

- Vel, jeg er endelig halvveis. Det har vært litt av en reise så langt. Takk for at dere har fulgt meg og takk til alle som har hjulpet meg på veien. Det kommer til å bli en lang prosess mot 1 million, men forhåpentligvis kommer jeg dit en dag, skriver han på bloggen sin.

Hans nærmeste konkurrent, spilleren fra Canada som går under kallenavnet smrnov, har «bare» 459.084 å slå i bordet med – så det går dermed mot nok en oppføring i Guinness World Record-boka, der Stallion83 har vært representert i kraft av å være verdens råeste 360-poengsanker.

Ifølge Kotaku feiret verdensrekordinnehaveren med å smelle inn spilldisken til «Karaoke Revolution», på jakt etter nye achievements.

Her ser du en video der Stallion83 oppsummerer noen av sine seneste spillprestasjoner som førte til at 500.000-barrieren ble brutt i helga - blant annet takket være «Medal of Honor», «Wallace & Gromit's Grand Adventure» og «MySims Skyheroes». 


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

- Sony sliter med å holde prisen på PlayStation 5 nede

Stor forespørsel på minneteknologi gjør at prisen kan bli høy.

Les mer

Kommentar: Er det egentlig greit at Norsk Tipping går inn i e-sport?

Norges E-sportforbund raste mot tippingen i NRK, men trakk seg dagen etter.

Les mer