Den nedlastbare prologen til «Dead Rising 2» var helt klart høydepunktet i forrige ukes nedlastbare spillutvalg. Og Capcom kan nå fortelle at «Dead Rising 2: Case Zero» har sprengt grenser på Xbox 360.

Prologen har blitt lastet ned over 300.000 ganger på én uke. Det har ikke skjedd før, skriver Eurogamer. Rekorden er godt hjulpet av en sympatisk pris (400 Microsoft-poeng, som tilsvarer 33 kroner), og muligheten til å overføre utstyr, poeng og kostymer til oppfølgeren som slippes senere denne måneden.

Handlingen i «Case Zero» finner sted i en tilsynelatende søvnig småby litt utenfor Fortune City, Las Vegas-kopien som vi kommer til å bli mye bedre kjent med i «Dead Rising 2». Chuck Greene, som den nye hovedpersonen heter, må finne Zombrex-medisin til sin lille Kate. Datteren har nemlig et slemt zombiebitt på armen. I tillegg til å jakte på Zombrex får du rikelig mulighet til å eksperimentere frem noen vanvittige kombinasjoner av våpen og redskaper – for å finne effektive måter å slakte hundrevis av zombier på.

Spiker og balltre er en slik variant, mens for de litt mer eventyrlystne kan vi anbefale drill kombinert med en bøtte.

 

«Dead Rising 2: Case Zero» er eksklusivt for Xbox 360 og kan lastes ned fra LIVE Marketplace for 33 kroner. Dead Rising 2 slippes 24. September til PC, PS3 og Xbox 360. 


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer