Sjarmerende samarbeidsmoro fra EA

XBLA- og PSN-spillet «Spare Parts» kan bli en varm vintervenn. Se den ferske traileren!

24. juni 2010 15:25

EA Bright Light er travelt opptatt med å lage spillene basert på det to siste Harry Potter-filmene, men det hindrer dem ikke fra å annonsere nok et spill. «Spare Parts» er selskapets nye, nedlastbare sjarmtroll til Xbox Live Arcade og PlayStation Network.

I dette actioneventyret er det robotene Mar-T og Chip som har blitt dumpet sammen med søpla på en ukjent planet. Det blir din oppgave å reparere et romskip før den onde Lord Krung klarer å sende troppene sine mot deg.

Men en av de tingene som gjør spillet ekstra interessant er muligheten for å spille det sammen med en kompis, enten på samme maskin eller over internett. En funksjon som har hevet mang en middelmådige opplevelse til en tomanns-fest.

Romskipet reparerer du ved å finne reservedeler i omgivelsene, men du vil også finne utstyr som gir deg nye muligheter og evner, og det vil samtidig kunne brukes i arbeidet for å redde andre roboter som står «værfaste» på planeten.

Både skjermbilder og pressemelding gir en en fornemmelse av både Ratchet & Clank og Gamecube-klassikeren Pikmin. Den nylig lanserte traileren viser et plattformspill med actionelementer, fargerik grafikk og en dråpe uhøytidelig robothumor.

«Spare Parts» utvikles til Xbox 360 og PlayStation 3 og skal slippes i løpet av vinteren.

Se trailer her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3