Stor «Red Dead Redemption»-utvidelse

Outlaws to the End gir deg seks oppdrag i en splitter ny samarbeidsmodus til «Red Dead Redemption». Og det helt gratis.

22. juni 2010 07:30

Rockstar Games har varslet flere nedlastbare utvidelser til sitt episke «Red Dead Redemption», westernspillet som ble sluppet i mai. Og den første er helt gratis! Outlaws to the End slippes i dag 22. juni til PlayStation Store og Xbox LIVE Marketplace.

For å markere begivenheten har Rockstar snekret sammen en trailer som tar for seg hver av de seks oppdragene som du nå kan nytes med 2 til 4 spillere online. Denne traileren ser du nederst i denne saken.

Les også: Vår anmeldelse av «Red Dead Redemption».

Som godt over 5 millioner spillkjøpere allerede vet er «Red Dead Redemption» et slags Grand Theft Auto lagt til det ville vesten. Spillet inneholder i tillegg til en robust enspillerkampanje som har potensial til å tappe et tosifret antall timer, også en onlinedel fra før. Samarbeidsmodusen som introduseres i dag er imidlertid helt ny og har en historiedrevet ramme og et klart mål sammenlignet med onlinemodusene som allerede er inkludert i «Red Dead Redemption».

KULEREGN I MEXICO

Vi har tidligere skrevet om tre av oppdragene, mens de tre siste har Rockstar dysset ned helt til nå like før lansering av Outlaws to the End:

Walton’s Gold – Kjemp deg gjennom et gruveområde med gullfeber. Last opp så mye gull du klarer i en vogn og kom deg helskinnet unna. Dessuten: Gruven er rigget med dynamitt og uret viser fem minutter, så kom deg ut før det smeller.

The River – Fra en flåte på vei ned en elv, må du sikte og skyte godt når ulike banditter og bøllefrø dukker opp i synsfeltet ditt. Etter en elvetur ender ferden i Nosalida der du møter episk motstand, skriver Rockstar.

Ammunition – Den meksikanske hæren har lagt beslag på det meste av ammunisjon, kuler og krutt i Tesoro Azul. Kom deg helskinnet gjennom kuleregnet og ta over kontrollen.

The Herd - Bruk makt for å få tilbake kveg som noen banditter har bortført. Se opp for snikskyttere!

The Escape - Består av flere deler, der den ene dreier seg om å stjele vogner/diligencer. Her kan du bemanne et maskingevær for å holde forfølgere på avstand. Etter dette må du rydde landsbyen Tumbleweed for flere kjeltringer.

The Kidnapped Girl - Redd datteren til en gårdeier, drep kidnapperne og før henne tilbake i sikkerhet.

I tillegg får vi nye trophies (PS3) og achievements (360) med på «kjøpet», over 100 nye challenges, samt at Rockstar Games på sine nettsider skriver at disse co-op-oppdragene også hjelper på erfaringspoengene dine online.

«Red Dead Redemption» kunne denne uken innkassere en førsteplass på de engelske salgslistene for femte uken på rad – og det til tross for at andre- og tredjeplassen innehas av store titler som «Super Mario Galaxy 2» og «2010 FIFA World Cup»-spillet. I Norge går det ikke mye dårligere. Spillet topper også her til lands foran «Super Mario Galaxy 2» og det offisielle VM-spillet fra EA.


Outlaws to the End blir tilgjengelig i løpet av dagen på XBLA og PSN, og er gratis å laste ned.

Se den ferske traileren som presenterer de seks oppdragene:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3