Nytt Splinter Cell-innhold på vei

Utvider «Splinter Cell: Conviction» i slutten av mai.

18. mai 2010 12:26

«Splinter Cell: Conviction» får nytt, nedlastbart innhold 27. mai. Ubisioft har nå både offentliggjort pris og detaljer for Insurgency Pack, som utvidelsen heter.

Det er samarbeidsmodusen Deniable Ops som eser ut og for disse fire nye kartene må du ut med 800 Microsoft-poeng for Xbox 360-versjonen av spillet. Prisen for PC-versjonen av Insurgency Pack er enda ikke offentliggjort, men vil mest sannsynlig ligge på samme prisnivå som hos 360.

Les også: Vår anmeldelse av «Splinter Cell: Conviction».

De fire nye områdene til Deniable Ops inkluderer et besøk til havneområdene i San Fransisco, et fengsel i Portland, hemmelige forskningsfasiliteter i Salt Lake City samt en kirkegård i New Orleans.

Denne utvidelsen vil dessuten bli utstyrt med nye achievements, nærmere bestemt 250 ferske, friske Gamerpoints.

«Splinter Cell: Conviction» ble etter mange år i utvikling og flere utsettelser endelig lansert til konsoll og PC i april. Spillet er eksklusivt for Xbox 360, selv om det har versert spekulasjoner om at det kan dukke opp til PlayStation 3 i fremtiden.

I tillegg til enspillerdelen av «Conviction» har du også mulighet til å spille i co-op med en venn gjennom Deniable Ops-kampanjen som består av fire ulike moduser; Hunter, Infiltration, Last Stand og Face-Off. I tillegg til Deniable Ops kan du også spille en annen form for samarbeidsmodus, der du i rollene som agentene Archer og Ketrel ruller opp begivenhetene som fører Sam Fisher ut på nye eventyr i dette spillet.


«Splinter Cell: Conviction»-utvidelsen kalt Insurgency Pack lanseres 27. mai.

Trailer som presenterer samarbeidsmodusen av «Splinter Cell: Conviction»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3