Det er bare en uke siden den første bunken med nye kart til «Call of Duty: Modern Warfare 2» ble lansert til PC og PlayStation 3, henholdsvis via Steam og PSN.

Xbox 360-eiere kunne tjuvstarte festen 30 dager før, som ledd i en tidseksklusiv avtale som ble annonsert på E3 i fjor sommer.

Les også: Slik er Stimulus-pakken.
Les også: Vår anmeldelse av «Modern Warfare 2».

Nå har utvikleren annonsert at pakke nummer to slippes allerede til sommeren.

 

Mer «Modern Warfare 2»
til sommeren.

FEM NYE FLERSPILLERKART

Opprinnelig hadde utvikleren Infinity Ward og Activision planer om å vente til slutten av 2010 med å gi ut utvidelse nummer to.

Men man har altså fremskjøvet denne utgivelsen.

I Resurgence Pack, som er navnet på sommerens Modern Warfare-utvidelse, er mye likt Stimulus-pakken:

Du får fem nye flerspillerkart med noe gammelt og noe nytt, og prisen er voksen for en slik utvidelse (1200 Microsoft-poeng). Resurgence Pack rulles ut til Xbox 360 allerede 3. juni.

Se også: Ferske skjermbilder fra den nye Resurgence Pack.

Som i Stimulus-pakken blander man altså helt nye områder med velkjente, fanfavoritter fra det foregående Call of Duty-spillet. I den ferske podcasten til Xbox LIVEs Major Nelson forteller Robert Bowling fra utvikleren hvilke kart som blir inkludert:

Strike og Vacant gjør reprise fra «Call of Duty 4: Modern Warfare», mens de nye heter Carnival (et forlatt tivoliområde), Trailer Park (et øde campingområde) og Fuel (et oljeraffineri).

Nok en gang er det ventet at PS3 og PC må vente 30 dager for å få kloa i disse nye områdene. Dato for disse plattformene er enda ikke offentliggjort.

Activision har rapportert at salget av Stimulus-pakken går så det suser. Bare i løpet av det første døgnet etter at kartene ble lagt ut på Xbox 360 den 30. mars, hadde 1 million lastet ned utvidelsen.

 

Resurgence Pack slippes 3. juni til Xbox 360, mens PC- og PS3-eiere må vente på en dato.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

KOMMENTAR: Rockstar bruker pandemien på å tjene seg enda rikere

En bismak av opportunisme.

Les mer